SSTV25 – P!NK in de Heineken Music Hall December 9, 2006

Categorie: SloerieSourceTV — @ 3:24 pm

Nadat we Sinterklaas terug de Boot op geschopt hadden zijn KakSloerie en Ik afgereisd naar iTronics nabij de Heineken Music Hall in Amsterdam. Waar we DucSloerie van zijn Werk hebben gehaald.
Samen met KakSloerie en DucSloerie zijn we naar het Concert van P!NK geweest in de HMH. Kak en Ik waren ook in November al in Ahoy wezen kijken Naar P!NK. Maar ondanks mijn Rotterdamse Bloed moet ik zeggen dat het Concert in de HMH beter was. Ok het geluid van dit Filmpje zuigt, maar dat ligt aan de Opname apparatuur niet het Concert zelf!

Directe download link

 

17 Comments for this post

 
WiebelSloerie Says:

😛 Zag er weer goed uit hoor!!
Lijkt me wel een coole show 8)

 
Giuseppe Plattel Says:

geweldig, geweldig geweldig :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 
xtian Says:

alweer?

 
xtian Says:

ik vond het al 63x niks en nu gaat ze ook nog allemaal jaren80 nummers lopen coveren….triest. kritiekloos.
in wat voor een oncreatieve tijd leven we eigenlijk?

 
FashionSloerie Says:

X,… 1 vraag en 1 opmerking.
Waarom heb je hem in Hemelsnaam afgekeken?
Je moet mee de volgende keer,… Eindelijk weer een artiest met een mening en die daar voor uit durft te komen,… EN dat nummer van de 4 non blondes is geweldig,… regelmatig mee zitten blairen in de jaren 80,… 😛
Maar wat ben je toch een heerlijke zeikerd 😛 😉

 
xtian Says:

Ik heb het filmpje zappend doorgekeken in de hoop op iets leuks; Een leuk commentaartje van Duc of Fashion.
Ik hoorde alleen maar covers.
Pink heeft zelf ook wel leuke dingen gedaan maar dat is al weer lang geleden. en ja, als het volk covers wil dan geef je ze die toch…Lee Towers is ook razend populair. Die heeft nog nooit een eigen nummer gehad.

 
FashionSloerie Says:

Alleen maar Covers?!? :dizzy: Ben heel benieuwd Welke,…Ze heeft 4 Non Blondes en 3 sec. Annie Lennox in haar slot act Gedaan tijdens Get the party Sarted. De rest van de avond Heeft ze alleen Maar hele goede eigen Nummers gedaan,… Met name Dear mr President, The one that got Away (Niet in het filmpje) Cause I can (Start het filmpje mee,…) Stupid girls heeft een Goeie boodschap (Alleen iets te vaak gehoord) EN nog een Aantal hele goede nummers,… Maar goed we Kunnen niet allemaal Bennie Neiman mooi vinden he X 😛

 
Jeroen Says:

Ik ben naar alle 4 de show’s in Nederlands geweest…
Ik vond t alleen jammer dan ze 7 Dec. niet het lied Fingers zong… Voor de rest waren de shows in Rotterdam, Enschede en Amsterdam helemaal top!!

ik w8t gelijk voor de volgende CD…en show’s 😀

 
Xtian Says:

sorry, ik had te snel geoordeeld.(te snel doorgezapt)
Alleen op t laatst waren er covers. ik vind het nog steeds niet top maar ik heb nu wel een tweede keer moeten kijken.
Maar waarom fluister ik je naam nog…..?

 
Xtian Says:

wat ben ik soms ook erg

 
DucSloerie Says:

Ik zeg niks 8)

 
FashionSloerie Says:

Jeroen,… Waar was de show Volgens jou het best? Ik ben alleen in Ahoy en de HMH geweest. Ik vond de HMH het best,… Dit o.a. i.v.m. geluid en intiemere zaal,…

X… 😯 Joh,… 😯

 
Jeroen Says:

Ik in de Ahoy…en de 1e dag in de HMH…op de 2e dag in de HMH zong ze het nummer fingers niet… en ging ook niet in het doek ronddraaien bij het laatste nummer. Maar je kan natuurlijk niet alles hebben 😉 Wil nog naar 1 concert in t buitenland…in Amerika. Maar dat kan pas na deze vankantie. xD

 
Trudy #9 Says:

heeii 🙂 was egt super fanastisch..
ik was er ook met p!nk concert !!
was egt Tof !! 😀 🙂 😀

 
FashionSloerie Says:

Ja P!NK maakt er altijd een leuke SHow van,… En ik moet zeggen Dat ik de HMH leuker vond dan Ahoy,…

@ Jeroen,… Wanneer ga je Naar de states voor een Concert? Dat lijkt me ook Erg BRUUT! Als ik weer naar te States ga kijk ik eerst wanneer ze Waar speelt! 😀
Als je geweest bent Laat je hier toch wel een Link achter van je Verslag,…? 😉

 
Marjolijn Says:

beetje late reactie maar het was echt super

ik ben 6 dec geweest en ik ging voor het eerst naar een concert van P!nk en het was super echt geweldig!!!

Marjolijn

 
FashionSloerie Says:

Ja was zeker goed,…. Was mijn 2e en derde keer,… Eerste consert was Try This ,…. volgens mij 😀

Zeg eens wat

You must be logged in to post a comment.